Gå til hoved-indhold

Presse

Danmarks Cykle Union og Aalborg Cykle-Ring byder velkommen til benhårdt DM-drama. Spændende ruter, udfordrende cykelterræn og Aalborg by klædt i rødt og hvidt. Scenen er sat, når landets bedste cykelryttere skal dyste om dannebrogstrikoten og vi håber og tror på nogle intense dage i Aalborg med cykling i topklasse.

Pressen er inviteret til at dække de fire discipliner, som dyster om DM i cykling.
Det vil være muligt at dække BMX, MTB og Trial uden særlig akkreditering.

Til enkeltstarten torsdag og linjeløbet søndag skal der søges akkreditering, hvis du ønsker at arbejde som fotograf eller hvis du ønsker at benytte pressecentret.

Pressecenter:
Der vil være pressecenter i Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Pl. 4, 9000 Aalborg. Pressecentret er åbent torsdag og søndag i DM-ugen. Pressecenter åbner én time før første start. Der er kun adgang til pressecentret for akkrediterede journalister og fotografer. I pressecentret vil der være let forplejning gennem de to dage.


Bemærk følgende:
Akkrediterede fotografer SKAL bære fotovest, der udleveres fra pressecentret eller sekretariatet.
Ved hhv. DM i enkeltstart og DM i landevejscykling etableres markeret fotoområde ved målstregen. Der er kun adgang til fotoområde med udleveret fotovest.
Søndag vil der efter målgang være mixed zone umiddelbart ved præmiepodie. Dette område er forbeholdt TV2. Øvrige interviews foregår efter præmieoverrækkelse i samme område.

Vi kan desværre ikke anvise P i nærheden af pressecenter. Parkering forefindes rundt om i Aalborg. Dog er det meste af centrum lukket i forbindelse med cykelløbene torsdag og søndag.

Akkreditering:
Alle med gyldigt pressekort kan opnå akkreditering til DM 2022. Akkrediteringsarmbånd og fotovest kan afhentes i sekretariatet i Aalborg Kongres & Kulturcenter eller i pressecentret.
Udleveret fotovest skal afleveres efter endt brug, ellers faktureres mediet kr. 500 + moms.

Af hensyn til antallet af personer der kan opholde sig i pressecentret, skal vi bede om jeres anmodning om akkreditering, sendt på mail til: ulrich.gorm@cyklingdanmark.dk

Anmodning fremsendes senest mandag den 6. juni og skal indeholde:

Navn:
Medie:
Beskæftigelse: (foto – journalist)
Hvornår deltager du: (hvilke dage)
Ønsker du at have ophold i pressecentret: (ja/nej)

Pressekontakt og akkreditering:
Kommunikationschef Ulrich Gorm Albrechtsen
✉  ulrich.gorm@cyklingdanmark.dk
✆  Mob. +45 2940 0202