På vegne af Sydkysten Cycling, Stevns Kommune og Danmarks Cykle Union er det en stor fornøjelse for mig som formand for Sydkysten Cycling at byde velkommen til DM i holdløb 2018 i og omkring Hårlev.

Med Hårlev som start- og målby har vi fundet en naturskøn rute på 23 km, som er delvist lukket og helt ensrettet. Dele af ruten er teknisk udfordrende med mange sving, mens den samtidig er hurtig med lange lige strækninger og få højdemeter. 

Jeg håber, at DM bliver et mindeværdigt, godt og seværdigt løb - og som arrangør, at hjælpere, tilskuere og familien får en dejlig dag ved og omkring Hårlev. Jeg vil gerne takke alle de frivillige, som igen stiller op og hjælper til og ikke mindst opbakningen fra Stevns Kommune, Hårlev, handelstandsforeningen og velvillige sponsorer - stor tak til alle. 

Med sportslig hilsen

Henrik Bandsholm / Formand Sydkysten Cycling


Start/Mål
Start på Hårlev Bygade ud til Hovedgaden i Hårlev.
Mål på Hovedgaden ca. 200 meter efter byskiltene.
Vendepunkt ud for cykelforretningen på Hovedgaden.

Indskrivning
Ved start på Hårlev Bygade.

Parkering
Der kan parkeres på hele strækningen på Hårlev Bygade, ved Kirken, på Hotherskolen Faxevej 4, på Hovedgaden og på Bredgade (Heden) og ved Biblioteket.
Der må ikke parkeres på og ud for private parkeringspladser.

Omklædning
Der er omklædning og bad på Hotherskolen, Faxevej 4 fra kl. 0830.
Toiletforhold: Der opstilles toiletvogne ved start og mål, som primært må bruges af rytterne. Der er også mulighed for at benytte toiletter på Hotherskolen eller på Biblioteket på Bredgade.

Øvrigt
Der køres i en åben klasse bestående af H-40 ryttere, D, C og B-ryttere Der køres i en +50 klasse bestående af H-50,60 og H-70 ryttere Der køres i en åben motionsklasse for damer og herrer.