Flamez

Fokus på udvalgte råvarer og kærlighed til mad. Restauranten ligger i kælderen for den tidligere Kongelige Danske Telegrafstation.

Hotel Saxkjøbing - Restaurant

Restauranten er med sin store indflydelse af ejer Claus Meyer et gastronomisk udstillingsvindue for Lolland-Falster, hvor brugen af lokale råvarer er i højsædet.

Restaurant Czarens Hus

Huset er bygget i 1600-tallet. Maden er en nyfortolkning af det klassiske fransk / nordiske køkken. Czar Peter den Store besøgte stedet i år 1716, hvor han indtog sin frokost – deraf navnet.

Købmandsgaardens Café

Café med hjemmebag og lokalt fremstillet is, fra IS-lingen.  Huset rummer også Turistinformation, cykeludlejning og en samling af gamle effekter.

Gæstgiveriet Den Gyldne Svane - Middelaldercentret

Den Gyldne Svane er indrettet som i 1300 tallets Danmark med åbent køkken med ildsted, folkestue med bænke og plankeborde. Middelalderlig mad - lavet efter danske, tyske, og engelske opskrifter fra 1300 til 1500 tallet.

Restaurant Ö

Restauranten ligger i den smukke havn i Nysted. Køkkenet byder på lokale gode råvarer.

 

 

Hotel Liselund & Restaurant

5 min kørsel fra centrum af Nykøbing F. og kun 50 meter fra Guldborgsund. Restauranten serverer såvel danske som internationale retter i fin kvalitet.

Nykøbing F. Vandtårn/Café

Vandtårnet er bygget i 1908 – i dag rummer det café og kunstudstillinger mm. 147 trin til toppen med fin udsigt over byen.

Skansepavillonen

Restaurant og købmandshandel i forbindelse med campingpladsen. Pavillonen er fra 1910.

Oreby Kro

Beliggende ved Sakskøbing Fjord. Kroens vision er dejlig mad af lokale råvarer, egne æblevine. Der har været drevet kro siden 1737, hvor bevillingen blev underskrevet af kong Christian den VI.

Larsens Plads

Speciel sydhavsstemning midt i Marielyst og kun 200 m fra stranden.

 

 

 

 

Adriano Vin & Kaffebar

Servering af tapas, vin, kaffe, øl og meget mere. Hyggelige omgivelser – inde og ude på overdækket terrasse med hyggelig sydlandsk gårdhave stemning.

Pomle Nakke Traktørsted

Traktørstedet er bl.a. er kendt for sin store udendørsterrasse. Ligger ca. 10. kilometers kørsel fra Stubbekøbing og med udsigt over Østersøen.

Krenkerup Bryggeri og Traktørsted

Kig forbi Bryggeriet der ligger tæt på Sakskøbing By på Østlolland. Tag på rundvisning eller smag de mange hjemmebryggede øl og nyd en lækker frokost. Åbent kl. 12-18. Besøg Krenkerup Ølvogn i Nysted under DM i Cykling.

Cottage – Restaurant

Hyggelige omgivelser med udsigt over Nysted Nor. Restauranten byder på lækre specialiteter fra lokale fødevareproducenter – f.eks. lækkert Limousine-kød.