Onsdag den 1. december køres 3. afdeling af Uno-X Cuppen på Knickerbocker-ruten, som tager os tilbage til den rute, som Cuppen startede på for over 2 år siden.

Ruten i denne 3. afdeling dækker alle de samme veje som Astoria Line 8, men kaster samtidig en væmmelig KOM ind, for bare lige at give ruten lidt ekstra krydderi.
Efter blot 7,2 kilometer kommer dagens eneste Prime Sprint (indlagt pointspurt), da rytterne rammer NY Sprint Reverse. Sprintet åbnes lige før en lille bakketop, og herefter følger en meget kort sprint ned af bakke. Hvem tør satse på de indlagte point, når man ved, at der blot er 300 meters restitution før rytterne skal påbegynde opkørslen til frygtede NYC KOM.

NYC KOM måler 1,4 kilometer med 6,1% og segmentet starter på papiret efter 8,5 kilometer.  Rytterne skal dog ikke lade sig snyde, da der faktisk er en opkørsel 500 meter med 8 %, lige inden segmentet starter. Her flader stigningen kort ud, og tager herfra igen for alvor fat. NYC KOM bølger frem og tilbage hele vejen til toppen med flere steder undervejs, hvor vi når over 14%. Fra toppen er der cirka 13 kilometer til mål i NYC’s lumske gader!

Det er ligeledes på Knickerbocker, at der til februar køres VM, så de der ønsker at vise hvor gode de er på NYC KOM, må formodes virkelig at spille med musklerne onsdag aften!

Herre A/B, Dame A:
2 omgange
45,5 km.
Prime på 1. omgang

Herre C/D, Dame B-C-D:                                                                    
1 omgang
22,9 km.             
Prime på 1. omgang

Direkte tilmelding på dette link 

Uno-X Cuppen streames live med kommentatorer fra kl. 19:15 på DCU e-cykling.
Find live stream på Facebook 

***OBS: DER VIL VÆRE PRIMES OG SPRINT POINT FOR ALLE KATEGORIER PÅ 1. OMGANG***
Som alle sikkert har erfaret, viser Zwiftpower ikke primes for både Herrer B/C/D og Kvinde B/C/D. Vi har været i dialog med Zwift, som forsikrer os om at primes stadig virker, men dog ikke fremgår visuelt af Zwiftpower. Alle Prime data bliver altså logget og der tildeles point til top 5 i alle klasser – vi har blot ikke adgang til at se disse resultater på Zwiftpower. Zwift oplyser at de ingen tidshorisont har i forhold til, hvornår problemet er løst.