Vil du gerne komme helt tæt på de store cykelstjerner? Deltag i lodtrækningen om 2 x 2 billetter til det officielle VIP-område i Nyborg eller Vejle. Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er, at oprette en indsamling på Facebook for Kræftens Bekæmpelse.

Det fleste oplever desværre at have kræft tæt på livet – enten får vi det selv ellers gør en, vi holder af. Derfor er det vigtigt at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte.

Med to klik kan du oprette en indsamling på Facebook, hvor du opfordrer dine venner og bekendte på Facebook til at støtte din indsamling for kræftsagen. Når du har oprettet en indsamling, deltager du automatisk i lodtrækningen om følgende præmier:

  • 2 billetter til det officielle VIP-område i målområdet i Nyborg d. 2. juli
  • 2 billetter til de officielle VIP-område i startområdet i Vejle d. 3. juli

I begge områder vil du have adgang til en lækker sommerinspireret frokostbuffet, fri bar i øl, vin og vand, og du vil naturligvis kunne skåle i tourens udvalgte champagne. Du vil også have adgang til en reserveret tribune, hvorfra du kan se rytterne ankomme til målstregen eller starte etapen fra startområdet – ligesom du vil kunne følge cykelløbet på anlagte storskærme.

Læs mere om de officielle VIP-områder her:

Konkurrencebetingelser
Du kan deltage i konkurrencen fra 23. maj 2022 til og med 19. juni 2022.
Der trækkes lod blandt alle oprettede indsamlinger uanset beløb. Vi trækker i alt to vindere d. 20. juni 2022 – som hver modtager 2 billetter til enten VIP-området i Nyborg eller Vejle. Vinderne får direkte besked via deres egen oprettede indsamling. Vender vinderne ikke retur inden 22. juni kl. 12, trækkes nye vindere. Vinderne offentliggøres på www.cancer.dk/traedtil/vindere.

Præmien kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter, og udlevering sker efter aftale med vinderne. Det er heller ikke muligt at bytte billetterne til andre VIP-områder end det, som vinderne får via lodtrækningen. 

Opret indsamling her og støt alle berørt af kræft.