Er du vild med gravel eller cyklecross? – så har du mulighed for at komme med til SuperCamp i Aarhus.

SuperCamp er en sjov og målrettet træningslejr åben for alle aldre og ryttertyper - og du kan deltage på både gravel- og crosscykel. Undervejs vil der bl.a. være med personlig vejledning/fejlretning, mini-løb - og man bliver derfor del af et fokuseret træningsmiljø.
Mellem træningerne og om aftenen vil der være foredrag om ernæring, træningsplanlægning, dækvalg/dæktryk - og også om hvordan, der køres løb i udlandet.

SuperCamp afholdes i efterårsferien og er sæsonstart på cyklecross-sæsonen, hvor formen kan blive pudset af og grejet blive testet.
Uanset om du er nybegynder, masters-rytter, barn eller eliterytter, så er der masser at komme efter. Cyklecross giver styrke og overskud til ryttere, der også kører landevej, BMX, bane og mountainbike - og på SuperCamp får du et ekstra løft.
Vil du gerne have lidt mere ud af din cykling og tilegne dig flere færdigheder, så er SuperCamp stedet.

Landstræneren er med
Har du lyst til at blive en del af landsholdet i Cyklecross, så er SuperCamp en perfekt mulighed for at udvikle sig, teste formen og få styr på teknikken.
Landstræner Benjamin Justesen deltager på SuperCamp. Han er på udkig efter talenter som vil passe ind på bruttolandsholdet - og som vil være med til at repræsentere Danmark.
Benjamin Justesen fortæller: “Jeg har siden min ansættelse som landstræner set SuperCamp ,som et godt sted at spotte talenter. Her kan jeg komme helt tæt på og ofte se nogle af de kvaliteter, der kan forsvinde i cykelløbene. Jeg vil derfor opfordre alle med ambitioner for en fremtidig plads på landsholdet til at tilmelde sig SuperCamp. Jeg har i år særligt fokus på U19 og U23 piger der vil cross seriøst, ligesom jeg altid er på jagt efter flere talentfulde U19 og U23 herrer.  Sammen med Lederen af Danish Cross Academy, Thomas Nørup vil jeg holde øje med nye talenter og uslebne diamanter - og give jer et stort skub i den rigtige retning”.

UCI-Løbsseminar
Under SuperCamp vil der blive afholdt et seminar hvor man kan lære om regler for-  og krav til internationale crossløb. Her er danske løbsarrangører også velkomne til at deltage, så vi i Danmark snart kan tage skridtet og få en UCI løbsserie stablet på benene.
Den engelske UCI-kommissær og UCI-løbsarrangør, Steve Grimwood holder et oplæg om reglerne for og kravene til et UCI-løb. DCU’s kommercielle chef, Lars Moss gennemgår nogle af de tiltag arrangører bør sørge for er på plads, for at gøre oplevelsen bedre for publikum - og ikke mindst mere interessant for sponsorer og TV. Endeligt vil formanden for Cross-udvalget, Anders Gudnitz fortælle om planerne for den kommende danske UCI-crossløbsserie

Tilmelding:
Piger / Kvinder 16-19 oktober (4 dage)
http://kortlink.dk/ckaarhus/2da2c
B & U 17-19 oktober (3 dage)
http://kortlink.dk/ckaarhus/2da27
Voksne / Masters (M) (3 dage)
http://kortlink.dk/ckaarhus/2da2f
En dag (450kr)
http://kortlink.dk/ckaarhus/2da2g

Kontakt
Formand Crossudvalget, Anders Gudnitz - 4024 8315
Landstræner Benjamin Justesen - 5160 7100
Danish Cross Academy, Thomas Nørup - 2230 0656