Danmarks Motionsuge løber af stablen i uge 41, og alle foreninger kan nu oprette aktiviteter på den fælles hjemmeside, og derigennem komme bredt ud med foreningens tilbud. Eksempler kan være et åbent hus-arrangement i klubben, en åben træning på BMX-banen, i skoven eller på vejen, eller introduktion til e-cykling. Kun fantasien sætter grænser, og med den fælles platform er der garanteret en stor rækkevidde på tilbuddene. Udover en lang række tv-indslag med fokus på bevægelse og Danmarks Motionsuge på DR’s platforme, aktiveres både tværgående markedsførings- og SoMe-indsatser på tværs af DR, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Skoleidræt, DIF, DGI og ISCA’s platforme.

Hvordan foregår det? 

Alle begivenheder samles under Danmarks Motionsuges hjemmeside www.danmarksmotionsuge.dk . Her kan man som arrangør oprette sin begivenhed, som danskerne kan finde og tilmelde sig. Det er meget enkelt at oprette sit arrangement.  Man skal blot oprette en bruger, validere sin bruger via modtaget mail, logge ind og begynder at oprette arrangementer.

Før oprettelse af aktiviteter kan foreningerne med fordel:

  • Finde en god og passende titel til begivenheden.
  • Lave en kort og præcis beskrivelse af begivenheden.
  • Have et foto, der illustrerer eventet, klar – og evt. jeres forenings- eller klublogo.
  • Have et link til der, hvor I organiserer og administrerer begivenheden – fx foreningshjemmeside, Facebookevent eller lignende.
  • Link til selve oprettelsen af et arrangement: www.danmarksmotionsuge.dk

Hent en guide til det gode åbent hus-arrangement tilpasset Danmarks Motionsuge plusskabeloner til plakater og flyers her