For tiden er usikkerhederne om hvad der kan lade sig gøre hvornår udtalte. I Danmarks Cykle Union håber vi på, at forsamlingsloftet hæves efter påske, og vi har derfor nu en række nye datoer klar for forårets kurser og uddannelser. Vi håber I vil tage rigtig godt imod dette!

Træner 1
Særligt vil vi fremhæve vores klubtræneruddannelse, Træner 1, som er for trænere i både landevejs- og MTB-klubber, og består af 4 individuelle moduler af 8 timer. Du behøver hverken tage alle moduler eller tage dem i rækkefølge. Shop ind på de områder du synes er relevant for dig. Og husk – den lokale kommune vil oftest refundere størstedelen af kursusomkostningerne.

Træner 1 Øst
24. april - 25. april - 8. maj - 9. maj i Hvidovre.
Se mere her 

Træner 1 Vest
17. april - 18. april - 1. maj -2. maj i Aarhus.
Se mere her 

Éndags kurser
Ud over vores klubtræneruddannelse er der et hav af muligheder for at dygtiggøre sig og søge inspiration via vores én dages-kurser. Arbejder jeres klub med Børn og Unge så er kurset ”B&U Basistræner” en rigtig god måde at klæde nye trænere på. ”B&U Basistræner” findes både for landevej, MTB og BMX. Ligeledes er der mulighed for at klæde jeres turledere på til den nye sæson med hele 5 forskellige kaptajnkurser.

B&U Basistræner, Landevej
17. april i Kolding. Se mere her
17. april i Rødovre. Se mere her

B&U Basistræner, MTB
11. april i Holte. Se mere her
30. maj i Randers. Se mere her

B&U Basistræner, BMX
17. april i Kalundborg. Se mere her
11. april i Taulov. Se mere her

Kaptajnkursus, Landevej
10. april i Kolding. Se mere her
11. april i Ballerup. Se mere her

Kaptajnkursus for Kvinder, Landevej:
24. april i Ballerup. Se mere her

MTB Kaptajnkursus:
10. april i Sorø. Se mere her
24. april i Lunderskov. Se mere her


Få det samlede overblik her


* Såfremt forsamlingsloftet fastholdes på 5 personer efter påske, vil vi enten aflyse eller finde nye datoer til de opslåede kurser. Tilmeldingsgebyrer refunderes i tilfælde af, at man ikke har mulighed for at deltage som følge af datoændring eller aflysning.