Som en del af DCU’s samarbejde med RGT Cycling i forbindelse med de officielle danske mesterskaber i e-cykling, giver DCU og RGT Cycling nu alle DCU’s medlemsklubber mulighed for at oprette et gratis klub-login. Dette giver alle landets cykelklubber adgang til at arrangere cykelløb, træning, træningsture mm. på platformen – og endda gratis!

Disse aktiviteter kan være offentlige, eller kun for inviterede. Der kan arrangeres linjeløb, udskilningsløb, samt enkeltstarter og holdløb med forskudt start. Der kan køres på RGTs egne Real Roads, som er 3D udgaver af rigtige ruter som f.eks. Cap Formentor på Mallorca. Derudover kan man køre på egne ruter, eller andre brugeres ruter kaldet Magic Roads. På denne måde kan man let organisere f.eks. virtuel fællestræning på platformen. Klubbens ryttere kan deltage i disse og øvrige RGT-events med det gratis abonnement.

Vi opfordrer alle cykelklubber med interesse for e-cykling til at tage imod dette gratis tilbud, og dermed muligheden for at tilbyde jeres medlemmer endnu mere værdi.

Hvis dette lyder interessant for din klub, så send en e-mail til Morten Pedersen fra e-cyklingudvalget på morten.pedersen@slet-dette.cyklingdanmark.dk, så hjælper han jer i gang.

Om RGT Cycling

RGT Cycling er platformen som DM i e-cykling 2022 afvikles på. Platformen er relativ ny, og har det seneste års tid for alvor fået medvind. I januar 2022 blev de belgiske mesterskaber afholdt på platformen, og ud over Danmark har også Canada og USA annonceret et kommende nationalt mesterskab på RGT. Ligeledes har USA benyttet platformen til at udtage landsholdet til det forestående VM på Zwift!

RGT Cycling er bl.a. blevet populær fordi man som medlem kan deltage gratis i cykelløb på platformen. Man skal altså IKKE betale et månedligt abonnement lige som på Zwift og Bkool. Ligeledes har RGT Cycling en anderledes og meget realistisk race-dynamik, sammenlignet med Zwift og Bkool. Man kan ikke ”træde igennem” andre cykelryttere i feltet, og kan altså blive lukket inde. Ligeledes kan man ikke træde rundt i sving og farten aftager ligeledes.

RGT Cycling er på vej frem og i Danmarks Cykle Union ønsker vi at tage vores medlemsklubber med på denne rejse.

Kontakt Morten Pedersen fra DCU’s e-cyklingudvalg og få tilsendt et klublogin til jeres klub.