Med to bronzemedaljer til samme familie fra arrangørklubben Vejen BC.

Imod forventning, stillede Vejen Bicycle Clubs formand, Bent Koudal, alligevel op i klubbens Jysk-fynske mesterskaber i Cykle cross, ved Vejen Idrætscenter søndag. Normalt er der et utal af gøremål, der skal tages hånd om som løbsarrangør, men da veteranklassen herre 60 år stillede op ved startstregen midt på formiddagen, så stod klubformand Bent Koudal alligevel klar ved startstregen. 50 minutter senere kunne han passere målstregen som nr. tre i sin klasse og senere modtage distriktets bronzemedalje.
Tidligere havde formandens barnebarn Oskar Koudal i U17 klassen sikret sig en medalje nøjagtig magen til sin morfars. Oskar lå længe og kæmpede om sølvmedaljen, men måtte til slut efter en intens fight med Lucca Bennetzen fra Racing89´ers, se sig slået med blot få meter i spurten.

Klinkby Cross blev en solid succes, vejret var arrangementet venlig stemt, om end solen havde lidt svært ved at trænge gennem skyerne, men den isnende efterårsvind og især regnen udeblev heldigvis, så rytterne slap for det helt store mudderbad, som til tider er kendetegnende for cross-sporten.

Der blev kåret i alt 16 jysk-Fynske mestre i de forskellige klasser, fra de yngste i klassen U11 til de ældste herrer i H70. Der var ros fra deltagerne til hele arrangementet, med konstruktive forslag om at gøre ruten lidt mindre teknisk, ved at indbygge passager til mere fart. De fine omgivelser og muligheder, der er i området ved Vejen Idrætscenter, blev også noteret af både ryttere, forældre, samt Danmarks Cykle Unions løbskommissærer, der med visse ændringer i arrangement og rute, fint kunne se muligheder for måske en kommende DM-rute.