Søndag den 3. oktober køres finalerne i dette års cups, og Køge Cykel Ring har planlagt en dag med cykelløb på øverste niveau, på ruter der er både spændende og krævende.

Der er lagt op til forrygende finaler i både DEMIN CUP, LADIES CUP og UNO-X CUP. Ruterne som rytterne sendes ud på, er nærmest rigtige ”belgier ruter”, med korte hårde stigninger, hurtige og skarpe sving og smalle veje. Det er med at være vågen hele tiden, ellers bliver man hurtigt tabt af feltet. Også de unge ryttere får deres sag for, på den kortere, men stadig krævende rute.
I et tæt samarbejde med Faxe Kommune, Faxe Erhvervsforening og Faxe-Orup EL-installation, har Køge Cykel Ring fået muligheden for at præsentere et brag af en finaleweekend, det samarbejde glæder Martin Flindt Møller, formand for Køge Cykel Ring: "Nu bærer 2 års arbejde frugt. Sidste år måtte vi, ligesom mange andre cykelklubber, aflyse vores løb på grund af Corona. I år har vi fået muligheden for at være vært ved finalen af de tre cups, hvilket er en kæmpe ære for vores klub, og for alle de ildsjæle der har lagt utallige timer i at planlægge et fantastisk løb, i et kæmpe set up. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Faxe Kommune og Faxe Erhvervsforening, som har støttet 100% op om projektet. Uden dem havde det ikke været muligt. Så jeg glæder mig til at tage imod alle rytterne og de mere end 150 hjælpere, søndag den 3. oktober i Faxe", slutter en forventningsfuld klubforman.

De tre Cups kan betragtes som Superligaen indenfor danske cykelløb, og de fleste af bedste hjemlige danske ryttere er da også til start. Da det er finalen i alle Cup’s skal den samlede vinder findes her den 3. oktober.

Alle klasser er endnu helt åbne, så der er lagt op til hårdt cykelløb og stort drama denne søndag i starten af oktober.
Køge Cykel Ring har påtaget sig opgaven at arrangere løbet, og det er en kæmpe opgave for en klub af Køge’s størrelse. Planlægningen har stået på i mange måneder, og heldigvis er klubben blevet mødt af stor velvilje fra både Faxe Kommune og Politiet, så det er muligt at afholde løbet i smukke og sikre rammer.
Køge Cykel Ring har sammensat et spændende program, hvor der både er mulighed for at opleve de helt unge ryttere samt den danske herre og kvinde elite.

Programmet for dagen:
Rytterpræsentationer på scenen på Torvet i Faxe
Herre A kl. 11.30 v/borgmester Ole Vive
U19 drenge kl. 12.00 v/borgmester Ole Vive
LADIES CUP starter kl. 09:25 og her skal rytterne ud på 6 omgange, i alt 115,2 km.
DEMIN CUP starter kl. 12:45 og her skal rytterne ud på 9 omgange, i alt 172,8 km.
UNO-X CUP starter kl. 13:25 og her skal rytterne ud på 6 omgange, i alt 115,2 km.

Udover den danske senior og junior elite, bliver der også mulighed for at opleve de danske ungdomsryttere, der vil afvikle deres løb om formiddagen.
Det er muligt at følge opdateringer og andre nyheder på løbets FB side: https://www.facebook.com/kcrlobet2021

Start/Mål: Vinkældertorvet i Faxe
På dette link finder du kortet til den lille rute på 9,7 km.
På dette link finder du kortet til den lange CUP rute på 19,2 km.