De danske master klasser skal til Holstebro for at køre DM og Holstebro Cycle Club glæder sig til at byde rytterne velkommen til DM.

Holstebro Cycle Club af 1960 byder velkommen til DM for masterryttere. Det kommende DM køres over to dage, med enkeltstart lørdag den 18. juni og linjeløb søndag den 19. juni. Det er i øvrigt samme weekend der også afholdes U23 DM, så der bliver masser af aktivitet i omegnen af Holstebro.
Så er du master rytter, så kan du godt begynde at varme op og tjekke cyklen grundigt efter, for HCC har lagt op til en fantastisk weekend.

Enkeltstart lørdag:
Her skal du ud på 2 x 12,5 km. Ruten i Holstebro er forholdsvis flad og uden tekniske stykker og Masterklassen får tilmed et teknisk stykke på ca. 4-5km, og med en forventelig vesten vind i ryggen. Ellers vil der være masser af lige stræk, på en skøn blanding af små og store veje.
Der vil være 1 Race Marshall foran hver rytter.
Master rytterne skal køre 1 km. på hovedvej. Der skal man holde sig i sin vejbane og må ikke overskride midterlinjen. Ellers er ruten ensrettet.

Se ruten på DETTE LINK

Linjeløb søndag:
Ruten er genbrug af den normale linjeløbs rute i Holstebro, dog med et lille tvist. Ruten er semi kuperet, med 3 bakker på. Det nye tvist på ruten er bakke nr. 2, inde i Linde by. Selve bakken er kun 400m og med 10% i max. Men man kommer ind på bakken med lav fart da man først skal den lange vej rundt i en rundkørsel og så et meget skarpt sving ind på selve bakken.
Efter Linde kører man til Asp på en svagt stigende vej, endnu et langt og teknisk stykke kommer helt ind til bunden af rutens 3. stigning, den lokal berømte Sir Lyngbjerg bakke. Fra toppen venter en hurtig og igen til tider teknisk nedkørsel, som slutter 1.5 km. fra målstregen.

DETTE LINK finder du den store omgang på 17.9km.
DETTE LINK finder du den lille omgang på 5.4km.

Det at afholde Master DM er også noget de glæder sig til i HCC. Formand Peter Sandkvist ser frem til weekenden: ”Holstebro Cykle Club har fornøjelsen af, også i år, at arrangere et DM. Denne gang for Danmarks Masterryttere og vi glæder os til at rytterne kommer forbi landevejene i Holstebro, hvor vi skal kåre Danmarksmestrene. I flere år har vi som klub arbejdet struktureret for at flere af de mange ryttere på de danske landeveje cykler i en licensklub. Det er lykkedes med succes i Holstebro. Derfor er det også noget særligt for Holstebro Cykle Club at arrangere Master DM”, slutter formand Peter Sandkvist.

Tilmelding EnkeltstartDETTE LINK
Tilmelding linjeløbDETTE LINK

Start: Sirvej - udfor indkørsel til skolen
Mål: Sirvej - udfor Hallen (Sirvej 4B, 7500)
Parkering: I Krunderupparken langs kantsten. Indkørsel fra Vilhemsborgvej – følg hjælpernes anvisninger.