Danmarks Cykle Union har i en årrække haft et tæt partnerskab med Hollandske Fast Forward. Det kan du nu også nyde godt af.

Med hjulsæt der dækker såvel landevej som banecykling, har DCU haft mulighed for at sikre kvalitetshjul til de stærke landsholdsryttere. Nu har du også muligheden for at køre med tophjul fra FFWD. Til og med lørdag den 30. oktober, giver Fast Forward 15% rabat på køb af hjulsæt i deres shop.
FFWD hjulene er designet og fremstillet i Zwolle i Holland. Herfra arbejder et dedikeret team af cykelentusiaster dagligt med udvikling, produktion, salg og reklame.
Holdet bag FFWD er alle involveret i cykelsporten. Flere har været ryttere på konkurrence niveau og/eller arbejdet i cykelbranchen i årevis.

Når man kommer fra Holland, er cykling en del af kulturen og det smitter af i arbejdet med hjulsæt af allerhøjeste kvalitet.
Også Danmarks Cykle Unions chefmekaniker Mads Severinsen er begejstret for produkterne fra FFWD: Hos DCU er vi kun interesseret i de bedste produkter. Dette gælder både for udstyr og reservedele til såvel landevej som banecykling. På banen har vi i mange år været glade for FFWD’s produkter, som leverer hurtige kvalitetshjul. Frem mod OL i Paris, kan vi allerede se lovende takter i FFWD’s produkter. På landevejen arbejder vi efter de samme principper, vi vil levere så godt udstyr som muligt til vores ryttere. Her er vi meget begejstrede for vores reservehjul, der er bygget i fremragende kvalitet og med en meget hurtig profil. Samarbejdet med FFWD, sætter både mekanikere og ryttere stor pris på”.

Du kan se mere om Fast Forward hjul her
https://www.ffwdwheels.com/wheels
Rabatkoden du skal bruge ved bestilling, er FFWD15DCU