Danmarks Cykle Union har gennem flere år arbejdet på at indgå en ny aftale med MyLaps, da de røde chips (transpondere) har givet både ryttere, klubber og distrikter mange udfordringer ift. administration, abonnementer og batterilevetid.

Derfor er vi glade for, at medlemmer af Danmarks Cykle Union fra 1. maj kan købe MyLaps ProChip Timer Go, der hverken kræver aktivering eller abonnement. 

Købsprisen for den nye, runde chip er højere end den røde chip (ProChip Flex), men ProChip Timer Go er en langt bedre chip med en forventet batterilevetid på minimum fem år - og dermed er den både langt mere driftssikker og billigere allerede efter to års brug.

Den nye chip har også to års garanti (reklamationsret).

Danmarks Cykle Union håber, at den nye aftale kan afhjælpe en række af de udfordringer, som mange af jer har oplevet med chips, der ikke virker - og dermed håber vi også at kunne give alle lidt bedre løbsoplevelser fremover.
NB! ProChip Flex kan stadig benyttes, og nuværende abonnementer vil derfor ikke gå tabt, og vi anbefaler derfor, at man skifter chip, efterhånden som abonnementet udløber.

Du kan bestille her