Nyt samlet licenssystem fra 2021

Danmarks Cykle Union har i samarbejde med de to distrikter, arbejdet med det overordnede mål at samle medlemsdatabase, løbstilmelding og resultatformidling i et fælles system. Det mål er nu nået, idet vi i fællesskab er lykkes med at indgå et overordnet samarbejde med Sportstiming.

Fremtiden byder således på et nyt licenssystem, der lanceres i forbindelse med tegning af licens for 2021. Dette forventes at være muligt ultimo december.

Sportstiming har siden aftalen blev indgået, arbejdet på højtryk for at blive færdig, så Danmark Cykle Unions medlemmer fremover kan tegne motions- og konkurrence licens samme sted, som der tilmeldes til løb og resultaterne formidles.

For Willy Frederiksen, formand Distrikt Jylland/Fyn har det nye fælles samarbejde stor betydning: ”Vores tætte samarbejde med Distrikt Sjælland har betydet, at vi hurtigt har kunne finde til enighed med Sportstiming. Vi har i de to distrikter stillet nogle helt specifikke krav til systemet og disse har Sportstiming opfyldt”.

Distrikt Sjællands formand Charlotte Frank er også yderst tilfreds: ”Vi har i år indgået samarbejde med Sportstiming om vores tidstagningssystem til glæde for medlemmerne. Det har i den forbindelse været en naturlig udvikling for os at indgå et tæt samarbejde med distrikt Jylland/Fyn at kunne samle det hele i et fælles system”.

Vi forventer at åbne for tegning af 2021-licenser, tirsdag den 15. december 2020.

Du kan bruge din nuværende Sportstiming profil eller oprette dig som ny bruger.

Vi opfordrer vores medlemmer til at tegne licensen i januar eller februar medmindre licensen skal bruges til cross eller bane.

Har du spørgsmål angående tegning af licens, skal du henvende dig til dit distrikt:

Distrikt Sjælland på tlf. 24 75 00 15 og Distrikt Jylland/Fyn på tlf. 93 90 68 78.