Er du U23 rytter og skal du med til DM, så sæt kryds i kalenderen. U23 DM køres 18. og 19. juni i Holstebro

Holstebro Cycle Club af 1960 byder velkommen til U23 ryttere. Det kommende DM køres over to dage, med enkeltstart lørdag den 18. juni og linjeløb søndag den 19. juni. Det er i øvrigt samme weekend der også afholdes Master DM.
Og du kan godt stramme spænderne og smøre kæden, for HCC har lagt op til en fantastisk weekend.

Enkeltstart lørdag:
Her skal du ud på 2 x 16 km. Ruten i Holstebro er forholdsvis flad og uden tekniske stykker og der vil være masser af lige stræk på en skøn blanding af små og store veje.
Der vil være 1 Race Marshall foran hver rytter.
U23 rytterne skal køre henholdsvis 1 km. og ca. 2.5 km. på hovedvej. Der skal man holde sig i sin vejbane og må ikke overskride midterlinjen. Ellers er ruten ensrettet.

Se ruten på DETTE LINK

Linjeløb søndag:
Ruten er genbrug af den normale linjeløbs rute i Holstebro, dog med et lille tvist. Ruten er semi kuperet, med 3 bakker på. Det nye tvist på ruten er bakke nr. 2, inde i Linde by. Selve bakken er kun 400m og med 10% i max. Men man kommer ind på bakken med lav fart da man først skal den lange vej rundt i en rundkørsel og så et meget skarpt sving ind på selve bakken.
Efter Linde kører man til Asp på en svagt stigende vej, endnu et langt og teknisk stykke kommer helt ind til bunden af rutens 3. stigning, den lokal berømte Sir Lyngbjerg bakke. Fra toppen venter en hurtig og igen til tider teknisk nedkørsel, som slutter 1.5 km. fra målstregen. U23 slutter af med 3 små omgange på den “hårde” vej opad Sir Lyngbjerg bakken. hvor man rammer den store omgang.

DETTE LINK finder du den store omgang på 17.9km.
DETTE LINK finder du den lille omgang på 5.4km.

Fra HCC ser man forventningsfuld frem til U23 DM, Formand Peter Sandkvist siger:
”I Holstebro glæder vi os til at lave et fantastisk DM for U23 eliten i Danmark. Vi ser frem til at nogle af dansk cykelsports kommende stjerner kommer til byen og vi vil som klub gøre os umage med at de får nogle gode løb”.

Tilmelding enkeltstartDETTE LINK
Tilmelding linjeløbDETTE LINK

Start: Sirvej - udfor indkørsel til skolen
Mål: Sirvej - udfor Hallen (Sirvej 4B, 7500)
Parkering: I Krunderupparken langs kantsten. Indkørsel fra Vilhemsborgvej – følg hjælpernes anvisninger.