Når Danmarks Cykle Union i samarbejde med Sport Event Denmark, Sport Event Fyn og Nordfyns Erhverv og Turisme i februar 2019 arrangerer VM i cyklecross i Bogense, er det muligt for DCU’s medlemmer at overvære denne fantastiske begivenhed til reduceret pris.

I perioden fra den 14. april til 5. juli 2018 kan alle DCU’s medlemmer således købe VM-billet med 20 % rabat.

”Dette initiativ er naturligvis taget for at samle hele 'cykel-Danmark' til dette unikke arrangement,” siger Henrik Jess, formand for DCU.

”Publikum får en enestående mulighed for at overvære en af de mest spektakulære og tilskuervenlige sportsgrene på allernærmeste hold med de absolutte verdensstjerner i spidsen - inklusive vores egen Simon Andreassen, der er blandt de største favoritter i U23 klassen,” fortæller DCU-formanden.

VM køres i weekenden den 2.-3. februar 2019 og der kæmpes om medaljer i fem forskellige klasser.

Lørdag køres i mændenes junior- og U 23 række samt kvindernes eliterække, mens kvindernes U23 løb og mændenes eliteløb køres søndag - se hele programmet her!

Tilbuddet til DCU-medlemmer er kun 128 kr. pr. dag og 200 kr. for hele weekenden. Børn og unge under 16 år har gratis adgang til VM. Dog skal de fremvise en gyldig, printet billet ved indgangen.

Senest 1. juni 2018 vil det desuden være muligt at købe VIP-billetterne til arrangementet.

KØB TILBUDSBILLETTERNE HER