Danmarks Cykle Union har etableret en fælles kalender og tilmeldingsside på cyklingdanmark.dk. Målet er at give et bedre overblik og bedre resultatformidling - og forhåbentlig bidrage til bedre løbsoplevelser og flere ryttere til klubbernes løb over hele landet.      

Den nye kalender på cyklingdanmark.dk skal fremadrettet gøre det muligt at finde alle løb under Danmarks Cykle Union samme sted - uanset disciplin, aldersgruppe eller løbstype. Dette gør vi for at forsøge at give alle medlemmer, der skal ud at køre løb, et bedre overblik.

Kalenderen på cyklingdanmark.dk indeholder direkte links til tilmeldingen, men selve tilmeldingsdelen vil se forskellig ud for løb i de to distrikter. Distrikt Jylland/Fyn har besluttet at bruge Sportstiming som leverandør af tilmeldings-, hjemtagnings- og resultatsystem, mens tilmeldingsdelen for de sjællandske løb er uændret. Løb i Jylland og på Fyn vil fremover have et tilmeldingsgebyr på 12,50 kroner.

Som i alle nye tiltag kan der naturligvis opstå uhensigtsmæssigheder, vi ikke har været opmærksomme på, og derfor har vi brug for jeres støtte og hjælp til hele tiden at forbedre kalenderen – så skriv endelig til dcu@dcu-cykling.dk, hvis I har kommentarer eller forslag.

Samlet vil den nye kalender forhåbentlig give et bedre overblik over løbene, så selvom et par trin i tilmeldingsdelen er forskellige, vil man fremover skulle tilmelde sig alle cykelløb under Danmarks Cykle Union på www.cyklingdanmark.dk/tilmelding