Tekst: Christian Freese, Feltet.dk

Onsdag den 17. februar køres 6. og sidste afdeling af Uno-X Cup.
Ruten er Volcano Circuit CCW.
Kan Dennis Lock holde fast og efterfølge Joshua Gudnitz som vinder af Uno-X Cup

Svaret finder vi onsdag aften, når den 18-årige Fusion ECT-rytter skal forsøge at forsvare sin samlede førsteplads ved 6. og sidste afdeling.
Lock har før sidste afdeling et komfortabelt forspring på 36 point ned til Bjørn Andreassen, mens dennes holdkammerat Nicklas Amdi Pedersen er yderligere to point bagud på tredjepladsen.
Fusion-rytteren befinder sig imidlertid bedst på de kuperede ruter, og med en fuldstændig flad finale ventende onsdag, er intet afgjort. Dette understreges af det faktum, at 6. afdeling byder på seriens ubetinget højeste antal indlagte spurter i form af ni af slagsen.
Dermed er der hele 150 point på spil, når A-rytterne skal køre ni omgange rundt om Watopias vulkan for i alt 42 virtuelle kilometer.
B-klassen kører syv omgange, C-klassen seks omgange, og både D- og E-klassen fem omgange. Den indlagte spurt er placeret ved målbanneret, inklusive som afslutning på leadin.

Tilmeld dig 6. afdeling af Uno-X Cup 2021 via Zwifts hjemmeside
Tilmeld dig 6. afdeling af Uno-X Cup 2021 via Zwiftpower.com

Løbet skydes i gang onsdag klokken 19.45. Uno-X Cup streames og kommenteres direkte på Feltet.dk, Feltet.dk´s Facebook og Youtube samt på DCU e-cyklings Facebook-side. Der er optakt klokken 19:30

Læs hele artiklen på feltet.dk og følg med på DCU e-cyklings facebook