Efteråret byder traditionen tro på septembercup, der igen i år bærer navnet Xtreme Cup, og lørdag køres første afdeling i Hedensted.

Efter en spændende udgave i 2017, hvor Michael Carbel og Team VéloCONCEPT (nu Team Waoo) endte med at tage den samlede sejr i et tæt opgør coloQuick Cyclings Martin Mortensen og Daniel Lyhne, er der lagt op til revanchedyst mellem de bedste danske hold. 

Septembercuppen blev i 2016 vundet af Kasper Asgreen foran Mads Würtz Schmidt, og med deltagelse af de bedste hjemlige ryttere kan vi også i år forvente prominente navne i topstriden. Der er kommet to nye afdelinger til, så der er lagt op til syv spændende løb og deltagerrekord i årets Xtreme Cup.

Efter succesen sidste år afvikles igen i år en Xtreme Master Cup for H40 og H50, og det sker under samme regler og pointsystem som i A-klassen, ligesom der vil være føretrøje og Xtreme-gavekort at kæmpe om. Løbene vil have indlagte spurter, hvor der også er point at køre efter – så afgørelsen findes ikke kun ved pointudregning af slutresultatet i de enkelte løb.

De syv afdelinger er:
1. afdeling 1. september - Hedensted
2. afdeling 9. september - Kolding
3. afdeling 15. september - Odder
4.  afdeling 16. september - Hobro
5. afdeling 22. september - Horsens
6. afdeling 29. september - Tønder
7. afdeling (finale) 30. september - Sønderborg