Jesper Tikiøb - eventchef

Med ønsket om at styrke organisationen er Jesper Tikiøb tiltrådt stillingen som eventchef i DCU. Her skal Jesper være ansvarlig for events, som han skal afvikle, sammen med de øvrige medarbejdere i DCU’s eventafdeling. Det primære fokus bliver på at styrke og udvikle PostNord Danmark Rundt, samt de kommende store events som skal drives centralt fra DCU.
Jesper Tikiøb kommer med en baggrund og kompetence som selvstændig, indenfor blandt andet cykling og vil således være med til at styrke Danmarks Cykle Union på eventsiden.

David Rasmussen – sikkerhedskonsulent
I et samarbejde mellem DCU og Distrikt Sjælland er David Rasmussen ansat som ny sikkerhedskonsulent. Stillingen vil have fokus på de sikkerhedsmæssige udfordringer DCU oplever, særligt på landevejen, men på sigt også andre discipliner.
Da samarbejdet er funderet mellem DCU og Distrikt Sjælland skal David ligeledes bistå de sjællandske cykelklubber med hjælp til sikker løbsafholdelse, herunder især med 

vejledning, sparring og kvalificering af de sikkerhedsmæssige aspekter ved afholdelse af cykelløb. David Rasmussen har tidligere været tilknyttet Distrikt Sjælland som forretningsfører.

Ulrich Gorm – kommunikations- og kommerciel ansvarlig
Da DCU’s kommercielle chef har søgt nye udfordringer, har det givet anledning til at retænke såvel det kommunikative som det kommercielle arbejde i DCU.
Det har medført at Ulrich Gorm har fået ansvaret for at styrke- og udvikle DCU på disse to områder - der hænger uløseligt sammen. I stillingen får Ulrich således ansvaret for kommunikation, PR og de kommercielle partnerskaber. Ulrich har siden 1. januar 2021, haft stillingen som kommunikationschef i DCU, og får nu, med opbygningen af en ny samlet afdeling, således endnu et område under sin portefølje. Sammenlægningen af de to områder, vil betyde et endnu mere målrettet arbejde, i forhold til at styrke de kommunikationsmæssige indsatser og de kommercielle partnerskaber.
I den forbindelse vil der snarligt ske ansættelse af en decideret sponsormedarbejder, til at afdække og varetage kontakt til nye- og eksisterende sponsorer og partnere. 
Du kan se det aktuelle stillingsopslag HER