I dag indleder det danske banelandshold årets World Cup i Paris, og efter nogle gode forberedelser er det optimisme og tro på medaljer, der præger truppen.

På World Cup-programmet i Paris står for kvindernes vedkommende scratch, pointløb, omnium og parløb, mens herrerne skal køre 4.000 meter holdløb, omnium og parløb - og landstræner Casper Jørgensen frem blandt andet frem til netop at følge parløbene:

"I damernes parløb skal Amalie og Julie køre deres første World Cup sammen, efter de vandt EM tilbage i august, og hos herrerne er Michael Mørkøv tilbage på banelandsholdet for første gang til en større event siden OL i 2012," siger Casper Jørgensen.

Det er med andre ord et dansk landshold i næsten stærkeste opstilling, og Casper Jørgensen håber og tror da også på et godt dansk resultat i Paris:

"Forberedelserne i Ballerup er gået fint, og jeg tror på, vi kan levere gode resultater. I holdløb er vi lidt svækket, da vi mangler Niklas Larsen, som er ude med en skade, så der vil det være en overraskelse, hvis vi kan vinde en medalje. I alle de øvrige discipliner har vi fine medaljemuligheder," slutter den danske banelandstræner.

Det danske banelandshold stiller op til World Cup-afdelingen i Paris med følgende ryttere:

Torsdag
Herrer - kvalifikation 4.000 meter holdløb
Lasse Norman, Rasmus Lund, Julius Johansen & Casper Folsach

Fredag
Herrer - evt. 1. runde og finaler 4.000 meter holdløb
Lasse Norman, Rasmus Lund, Julius Johansen & Casper Folsach

Kvinder - pointløb
Amalie Dideriksen

Lørdag
Herrer - omnium
Julius Johansen

Kvinder - parløb
Amalie Dideriksen & Julie Leth

Søndag
Herrer - parløb
Lasse Norman & Michael Mørkøv

Kvinder - omnium
Amalie Dideriksen

Kvinder - scratch
Julie Leth