Er du stor cykelfan? Så har du nu mulighed for at få fingrene i unikke cykeloplevelser såsom VIP-billetter med INEOS Grenadiers, pladser i karavanen, signeret cykeltøj og meget mere, når Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Lauritz.com auktionerer en masse fede præmier i anledning af Tour de France i Danmark.

Hvad siger du til en træningstur med verdens bedste hjælperytter, Michael Mørkøv, og hans bror, Jesper Mørkøv? Eller et tre måneders skræddersyet træningsprogram til dine behov af de selvsamme verdensklasse ryttere?
Måske signeret cykeltøj, VIP-billetter til eksklusivt INEOS Grenadiers arrangement eller det at deltage i Tour-karavanen og blive en del af den vildeste cykelfest på nærmeste hold er mere noget for dig?

Disse unikke oplevelser og mange flere fede cykelauktioner kan blive dine.
Byd på auktionerne her 

Auktionen ’TRÆD TIL for Kræftens Bekæmpelse’ løber frem til 25. juni. Det er stjerneryttere som Christopher Juul-Jensen, Mattias Skjelmose, Michael Mørkøv og Team INEOS Grenadiers, der har doneret cykelgrej og -oplevelser til fordel for kræftramte.

Danmarks Cykle Union har doneret et landsholdssæt signeret af World Tour-ryttere under DM,
som du kan byde på her

Om Kræftens Bekæmpelses deltagelse i Tour de France
Kræftens Bekæmpelse er blevet inviteret med, når Tour de France kommer til Danmark 1.-3. juli. Under overskriften TRÆD TIL hyldes alle de hjælperyttere, der er så afgørende – uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb. Dem, der sætter sig selv til side og skaber håb for alle berørt af kræft så som pårørende, frivillige, rådgivere og forskere.
Når du byder på Kræftens Bekæmpelses cykelauktioner på Lauritz.com, træder du til for kræftramte, da alle indsamlede midler går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte.
Byd på de unikke cykelauktioner her