Søndag blev årets DEMIN Cup endelig skudt i gang på landevejene omkring Tølløse, og coloQuick Cyclings Sebastian Changizi var første mand over stregen og kunne dermed iføre sig cuppens gule førertrøje.

Trods en hård fødsel og en lang række ændringer og begrænsninger blev første afdeling af DEMIN Cup 2020 det cykelløb, mange havde sukket efter og glædet sig til at køre.

Der blev kørt offensivt fra starten, og Changizi var ved at misse toget, før løbet var kommet rigtigt i gang, da han punkterede på første omgang og måtte køre på et halvfladt dæk, fordi begrænsningen i antallet af servicebiler gave udfordringer. Men Changizi kom tilbage, og med cirka 50 kilometer til mål, kørte han væk sammen med svenske Hjalmar Klyver fra Team IBT-Ridley og Magnus Bak Klaris, der er vendt hjem til Amager og Team Synch-Giant. 

Med knap 10 kilometer igen kørte Klaris og Changizi, og i spurten var coloQuick-rytteren hurtigst og sikrede Skive-holdet en flot sejr. Samtidig formåede Anthon Charmig til sidst at køre op og forbi Klyver, og dermed blev også den sidste plads på podiet indtaget af en coloQuick-rytter.