På baggrund af 724 indstillinger besluttede juryen, at Cykling Odense, sammen med Aarhus Watersports Complex og Sundby Sejlforening, skulle gå videre til afstemningen – og du kan stemme NU.

I forbindelse med det store SPORT 2022-show i Jyske Bank Boxen i Herning den 7. januar, kåres Årets Idrætsforening. En af de tre nominerede er som nævnt Cykling Odense. I nomineringen skriver DIF: ”juryen lægger vægt på det hjerteblod og hårde arbejde som klubben lægger i indsatsen for den lokale ungdom. Hele 140 dage om året summer foreningens indendørs cykelbane af liv og glade dage, når et stort hold af foreningens ældre frivillige tager imod skolebørn, der skal prøve kræfter med cykelsporten”.

Årligt besøger mellem 6.500 og 7.000 skolebørn fra Odense og omegn cykelbanen.
Her får børnene lov at prøve kræfter med flere cykel-discipliner på- og omkring cykelbanen. Et stort antal frivillige løfter her opgaven, til glæde for de mange børn, og uden disse var det ikke muligt, så nomineringen ses også som et stort skulderklap til de frivillige.

Allan Poulsen, projektleder for skolecykling i Cykling Odense glæder sig i den grad over nomineringen. Han udtaler: ”at vi blandt 724 klubber er udvalgt som en af tre nominerede gør os utrolig stolte. Jeg ved at alle klubber landet over gør det bedste de kan i forbindelse med især ungdomsarbejdet, men i Cykling Odense har vi den fulde pakke og måske netop derfor er vi udvalgt. Vi arbejder bredt fra elite til ungdom, afvikler stævner og store cykelløb, som for eksempel Danmarks ældste cykelløb Fyen Rundt, men som jeg ser det er den lille ekstra krølle på halen skolearbejdet. 4 dage om ugen, fra 7 morgen til ud på eftermiddagen, står et korps af frivillige hjælpere klar til at give de unge mennesker en fantastisk dag” forklarer Allan Poulsen og fortsætter: ”årligt oplever mere end 6.000 skolebørn glæden ved at cykle, både som træningsform men også som sikker cyklist i trafikken. Her har især de mange fantastiske frivillige en stor andel, som vi er meget taknemmelige for, men også opbakningen fra sponsorer og kommune er uvurderlig og det er vi meget stolte over. Uden den grad af opbakning var det ikke muligt. Det er jeg taknemmelig for. Jeg håber at rigtig mange vil give Cykling Odense en stemme, vi vil være meget stolte over at vinde prisen”.

Fra Danmarks Cykle Union er vi stolte over at en af landets stærke cykelklubber har opnået nominering til den flotte pris. Cykling Odense er nu med i opløbet, så vi håber at mange vil afgive deres stemme, så Cykling Odense kan stå øverst på skamlen.
Afstemningen løber frem til og med den 1. december. Du kan afgive din stemme HER