Blandt et felt af højt kvalificerede kandidater, har DCU nu fundet sin nye Kommunikationschef.

Valget er faldet på 56-årige Ulrich Gorm Albrechtsen.

Ansættelsesudvalget, bestod af Britt Spangsberg, Kommunikations- og HR Chef i DIF, Lars Moss, Kommerciel Chef i DCU og Martin Elleberg Petersen, Direktør i DCU. Ansættelsesudvalget gik efter at finde en person med et stort kommunikationsmæssigt erfaringsgrundlag, men også en person med stor indsigt i idrættens verden. ”Det var en udfordrende opgave at vælge den rigtige person til jobbet, fordi der var flere højt kvalificerede kandidater i puljen. I sidste ende var det et enigt ansættelsesudvalg, som pegede på Ulrich Gorm Albrechtsen på grund af hans ganske unikke baggrund. I Ulrich Gorm Albrechtsen, har vi fundet en utrolig spændende kapacitet med et meget stærkt CV”, fortæller DCU’s Direktør Martin Elleberg Petersen.

Ulrich Gorm Albrechtsen har i en længere årrække arbejdet med kommunikation, PR og strategisk rådgivning. Dette i en kombination med en høj cykelfaglighed, indenfor såvel bredde som elite. På sit cykelfaglige CV, har Ulrich Gorm Albrechtsen blandt andet etablering og udvikling af lokale cykelklubber, en stilling som landskonsulent i DGI Cykling, og involvering i et professionelt cykelhold. Gennem mange år i kommunikationsbranchen, har Ulrich Gorm Albrechtsen desuden løftet såvel strategiske som kommunikative opgaver for en lang række kunder i ind og udland. ”Vi glæder os til at gøre brug af Ulrich Gorm Albrectsens kommunikationsmæssige erfaring og knowhow og det bliver spændende at få en person med om bord, der er forankret i det Midt- og Vestjyske”, fortsætter Martin Elleberg Petersen.”Herning har jo stolte cykeltraditioner, og Ulrich Gorm Albrechtsen kommer med stor viden og et stort netværk indenfor cykelverdenen, på landsdækkende plan - det har også vægtet tungt”, slutter DCU's direktør.

Siden maj 2019 har Ulrich Gorm Albrechtsen været ansat som Adm. Direktør for Reklamebureauet Advicer i Herning. Ulrich Gorm Albrechtsen blev desuden valgt som suppleant til DCU's Bestyrelse, på kongressen i juni måned - en post han nu fratræder, for hurtigst muligt at sætte sig i sadlen som ny Kommunikationschef i Danmarks Cykle Union.

 

Faktaboks

Ulrich Gorm Albrechtsen 56 år. Bosiddende i Herning med sin familie.

CV'et tæller blandt andet:

  • Adm. Direktør reklamebureauet Advicer
  • Landskonsulent DGI Cykling
  • Projektleder Bevæg dig for livet cykling
  • Selvstændig kommunikationskonsulent
  • Kommerciel direktør, cykelholdet Christina Watches Onfone
  • Formand i Herning Cykle klub
  • Hertil en række tillids- og bestyrelsesposter