ŠKODA har siden 2012 været en vigtig samarbejdspartner for Danmarks Cykle Union, og derfor er det enormt positivt at begynde det nye år med en forlængelse af den store sponsoraftale, så dansk cykelsport også er godt kørende de kommende tre år, fastslår Danmarks Cykle Unions kommercielle chef, Lars Moss.

Dansk cykelsport havde et forrygende 2019 - og med rekordmange ryttere på WorldTour-niveau, en række OL-medaljekandidater og atleter med international klasse i stort set alle discipliner tegner 2020 også lovende.

Den positive udvikling skyldes ikke mindst det store frivillige arbejde i klubberne, men helt centralt står naturligvis også de samarbejdsaftaler, der skal gøre det muligt at nå de ambitiøse sportslige mål, som dansk cykelsport sætter – og derfor er Lars Moss meget glad for at have forlænget og styrket det i forvejen gode samarbejde med ŠKODA.

”ŠKODA har været en stor støtte de sidste mange år. Der er tale om et meget tæt partnerskab, hvor vi oplever en stor interesse for sporten, vores organisation og rytterne, og det er altid en fornøjelse at dele en passion og at være i et samarbejde med fælles mål og værdier,” siger Lars Moss.

Aftalen omfatter blandt andet servicebiler til PostNord Danmark Rundt og DM på landevej, og landstrænerne vil altså fortsat også køre ŠKODA, når talenter og landshold skal følges verden rundt - og for Lars Moss er det netop vigtigt, at en samarbejdsaftale med en bilproducent ikke kun handler om økonomi.

”Det har haft meget stor betydning for os at møde de behov og krav, som landstrænerne med rette stiller til et af deres vigtigste arbejdsredskaber. De skal kunne stole på, at tingene bare spiller både driftsmæssigt og i forhold til komforten, når de sidder i bilerne mere end 6-7 timer om dagen og skal koncentrere sig om at træffe afgørende sportslige beslutninger til de store løb,” understreger Lars Moss.

Hos ŠKODA er man stolt af at have været en vigtig del af dansk cykelsports positive rejse de sidste mange år, og direktør for ŠKODA Michael Ebeling er derfor glad for at fortsætte det tætte parløb med Danmarks Cykle Union.

”I ŠKODA har vi en efterhånden en lang historie i cykelsporten både internationalt som sponsor af blandt andet Tour de France og lokalt som sponsor af Danmarks Cykle Union. Vi er derfor glade for at kunne forlænge vores aftale med Danmarks Cykle Union og fortsat spille en vigtig rolle i udviklingen af danske cykeltalenter og som medsponsor af PostNord Danmark Rundt,” siger Michael Ebeling.