I 2016 lancerede Danmarks Cykle Union en såkaldt ”Rio Olympic Edition”, som fik sin helt egen status i feltet og hos de danske cykelryttere. Det skete i samarbejde med ekstern designer, Jacob Ørholm. 

Designet var helt klassisk med stærk reference til 70/80’ernes legendariske landshold: en dybere rød bundfarve og sorte bibs. Desuden tilsat en ny signifikant nationalgrafik DENM og ‘nyt’ rigsvåben.

Sættet blev lovprist af UCI som det smukkeste sæt i OL-feltet, og medier som CyclingNews kaldte det ligefrem ’en cool ny-klassiker’. 

Selvfølgelig stærkt båret frem af Danmarks vilde medaljeryttere anført af Lasse Norman, Jakob Fuglsang og 4000 m holdet. 

Kollektionen blev så populær, at Danmarks Cykle Union yderligere valgte at producere 600 stk. til salg på pre-order til danske cykelfans. 600 stk. som blev flået ned af hylderne i rekordfart.

Derfor så vi også ivrigt frem til at afsløre comeback til den meget efterspurgte 2016 OL-kollektion til Tokyo.

Nu er OL 2020 udskudt, og Danmarks Cykle Union har nødtvunget måtte sætte alt i bero på karantænens sørgelige præmisser. Til forståelig frustration for både aktive og fans. 

For at markere, at cyklingen nu endelig starter langsomt op igen, relancerer Danmarks Cykle Union ”Rio Olympic Edition” nu. Og vi håber cykelsportens støtter vil bakke op igen. 

Det betyder nemlig, at du har mulighed for at bestille den i pre-order periode frem til 30. juni, 2020. Med forventet levering august 2020.  

Kollektionen er produceret af Parentini, som er Danmarks Cykle Unions faste leverandør af cykeltøj og er i den samme høje kvalitet, som de danske eliteryttere kører i. For at ære eliten vil der dog være minimale detaljer, der visuelt adskiller sættet. 

 

Kollektionen kan bestilles i Danmarks Cykle Unions webshop, som du finder her: 

https://cyklingdanmark.sportyfied.com/da/