Danske Spil og Danmarks Cykle Union har indgået aftale for 2022. Samarbejdet kommer blandt andet til at betyde nye tiltag for PostNord Danmark Rundt.

Danmarks Cykle Union arrangerer hvert år DM og PostNord Danmark Rundt og i år vil Danske Spil være at finde som partner til løbene. Danske Spil arbejder allerede med mange danske sportsbegivenheder og sportshold, så samarbejdet mellem DCU og Danske Spil virkede oplagt for begge parter.

DCU: Stolte over den nye aftale
Lars Moss, Kommerciel- og Eventchef i DCU udtaler:
”Jeg er stolt over at Danske Spil finder Danmarks Cykle Union interessant som partner. Vi har udviklet os meget gennem de sidste år og at få Danske Spil med er en stor anerkendelse for os. Partnerskabet med Danske Spil betyder at vi får mulighed for at videreudvikle på nye tiltag ved vores to store toneangivende events. Vi ser frem til at aktivere partnerskabet med Danske Spil, både ved PostNord Danmark Rundt og i det nye set up omkring DM Ugen”.

Danske Spil: Glæder sig til partnerskab i stort dansk cykelår
Nikolas Lyhne-Knudsen, Administrerende direktør for Danske Spil udtaler;
”Vi ser frem til at støtte Danmarks Cykle Union og deres to vigtige events, hvor nogle af Danmarks bedste cykelryttere skal kæmpe om medaljer til DM-ugen, og mod den internationale top til PostNord Danmark Rundt. Det ligger i Danske Spils DNA at være til glæde og til gavn, og det passer perfekt med at støtte to store danske cykelbegivenheder i 2022. Vi er glade for at bidrage til, at 2022 bliver et dansk år i cykelsportens tegn, og jeg ser frem til at se de rød-hvide farver på veje og baner for at hylde sporten og skabe en folkefest.”

Om Danske Spil:
Danske Spil er ejet af staten, DIF og DGI. Sidste år bidrog Danske Spil med over en milliard kroner til udlodningsmidlerne, der bliver udbetalt til en bred vifte af almennyttige formål i Danmark.

Læs mere her: danskespil.dk/om/udlodningsmidler/faq
PostNord Danmark Rundt 2022 køres fra 16. – 20. august 2022.
Løbet er Danmarks største etapeløb og har været kørt, med få undtagelser, siden 1985.

DM-ugen afvikles fra den 23. – 26. juni i Aalborg.
DM-ugen er en stor samlende national sport event, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund.