De officielle startlister til VM i cyklecross er nu offentliggjort, og der bliver sat deltagerrekord, når verdenseliten sætter hinanden stævne i Bogense for at køre om regnbuetrikoterne - og landstræner Kim Petersen har fundet plads til to danske wildcards i truppen.

På lørdag begynder en af årets helt store cykelbegivenheder, når VM i cyklecross køres på dansk jord, og med ikke færre end 289 ryttere fra hele verden sættes ny deltagerrekord.

Og man skal ikke kun tage til Bogense for at se verdensstjerner som Mathieu van der Poel, Wout van Aert og Marianne Vos, men også for at bakke det danske landhold op, mener landstræner Kim Petersen, der har sat yderligere to danskere på VM-holdkortet.

- Tommy Moberg Nielsen og Signe Koch har den seneste tid vist, at de har niveauet til at blive en del af VM-truppen. De tiltrak sig opmærksomhed i forbindelse med DM og har i de efterfølgende løb og især under træningssamlinger overbevist mig om, at de hører til, fortæller Kim Petersen.

Den danske landstræner glæder sig over den store opbakning, landsholdet har oplevet under forberedelserne til den store crossfest 2. og 3. februar, og han håber, at danske cykelsportentusiaster fra hele landet vil tage turen Bogense for at deltage i denne unikke event - og ikke mindst at de vil støtte rytterne og forsøge at overdøve de tusindvis af hollandske og belgiske crossfans, der indtager Nordfyn i weekenden.

Køb din billet på www.crossdenmark.dk