Mathias Krigbaum og Julius Johansen sikrede sig onsdag aften DM-guld i parløb på banen i Odense. Det skete efter et imponerende angreb i løbets absolut sidste fase, hvor favoritterne Niklas Larsen og Frederik Rodenberg ellers så ud til at være i kontrol.

Fra løbets begyndelse var det tydeligt, at tre par skulle dyste om medaljerne - Niklas Larsen & Frederik Rodenberg, Mathias Krigbaum & Julius Johansen og rutinerede Jesper Mørkøv & Jonas Aaen.

Og længe så det ud til, at Larsen og Rodenberg styrede begivenhederne med hård hånd, men Krigbaum og Johansen greb altså den sidste mulighed i løbet og gik på jagt efter den omgang, der ville bringe dem i front - og her formåede Larsen og Rodenberg formåede ikke at svare igen på det umiodståeligt kraftfulde angreb.  Larsen og Rodenberg tog sig dermed af sølvmedaljerne, men Aaen og Mørkøv vandt bronze.

I herrejunior kunne Oliver Wulff Frederiksen notere sig sit femte danske mesterskab på banen i indeværende sæson, da var fuldstændig suveræn i sprint.