Danmarks Cykle Union har et særligt samarbejde med Tryg, så du kan opnå særlige rabatter ved at samle alle dine forsikringer i Tryg. Formålet er at skabe de bedste rammer for, at du – som medlem – kan føle dig tryg både til cykelløb og som privatperson.

Blandt de gode forsikringstilbud, som Tryg tilbyder gennem DCU, kan du blandt andet, som en særlig fordel, gøre din indboforsikring endnu bedre med udvidet cykeldækning. Når du udvider med cykeldækning, er du forsikret ved styrt, eller hvis din cykel/MTB bliver stjålet under et løb. Her har du desuden mulighed for at vælge, om Tryg skal erstatte med nyt i stedet for at reparere. Det er en helt unik dækning på markedet.

Medlemmer af Danmarks Cykle Union får særlige fordele

  • Op til 25 % rabat på dine privatforsikringer, hvis du samler dine forsikringer hos Tryg igennem vores tryghedspakker.
  • Bilforsikring - alle er elitekunder fra 30 år - også selvom du ikke har haft egen bil før, og din ansvarsforsikring har altid 0 kr. i selvrisiko, når du køber kasko.
  • Særlig børneforsikring , der kan dække ulykke, kritisk sygdom og sundhedsforsikring. For børn under 18 år er dækningen "farlig sport" altid med - uden merpris.

    Du kan læse mere her