Søndag den 26. marts stiller både herrernes U19 og U23-landshold, samt kvindernes U19-landshold til start i det belgiske endagsløb Gent-Wevelgem.

Tidligere på ugen kunne vi berette, at herrernes U23-landevejslandhold begynder sæsonen med Gent-Wevelgem. De bliver dog ikke det eneste danske landshold til at stille til start, da kvindernes U19-landshold også deltager. De danske kvinder skal køre i Boezingen med syv omgange á 10,2 km.

Landstræner Tayeb Braikia har udtaget følgende ryttere:

Ida Krickau Ketelsen (Team RYTGER powered by Carl Ras)
Johanne Resen (Ordrup Cykle Club)
Line Juul Balle (Aalborg Cykle Ring)
Mona Graversen Eckeroth (Give Cykleklub)
Olympia Norrid-Mortensen (Holte MTB Klub)

“Rytterne glæder sig, og selvom det bliver svært, håber vi alligevel på at komme hjem med et godt resultat," fortæller landstræneren. "Vores deltagelse bliver som altid med fokus på udvikling og på at videreføre det arbejde, vi for alvor indledte sidste år, for at få skabt et miljø, så rytterne er rustet til en elitekarriere.”

...også U19 herrer stiller med et landshold til den ikoniske forårsklassiker Gent Wevelgem. de seks ryttere der stiller til start er:

Theodor Storm (Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior)
Conrad Haugsted (Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior)
Noah Wulf (Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior)
August Birk Hundt (Team Zealand Cycling Junior)
Jonathan Aagaard Hansen (Team Bach Advokater CEC junior)
Anton Louw Larsen (Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior)

Det er et stærkt hold U19 landshold der stiller til start. Derfor regner de også med at spille en rolle i finalen af løbet, hvor rytterne blandt andet skal over Kemmelberg, fuldstændig som de professionelle herre og dame ryttere.