Weekendens World Cup i Papendal bød på flere flotte præstationer fra de danske BMX-stjerner. Det blev til en andenplads og to tredjepladser.

Malene Kejlstrup fortsatte sit høje niveau og kørte med i finalen både lørdag og søndag. Her kunne hun indtage podiet begge dage, da hun kørte sig til en andenplads og en tredjeplads. Kejlstrup har udviklet sig både teknisk og taktisk hen over sæsonen og ligger samlet nummer 2 i World Cuppen.

U23 var en stor klasse for mændene med i alt 120 deltagere. Jakob Sardag var desværre uheldigt placeret i det første sving i sin ottendedelsfinale og røg desværre ud. Det var ikke det forventede resultat, men i det store felt havde han alligevel 80 ryttere bag sig, da resultatet blev gjort op. Søndag tog Sardag revanche og nåede til semifinalen. Han ligger samlet nummer 10.

Magnus Dyhre var endnu en gang stærkt kørende og blandede sig med de absolut hurtigste ryttere. Han havde ellers haft et hektisk program, idet han efter European Cuppen i Kampen måtte flyve hjem til Danmark for at klare en eksamen tirsdag morgen for derefter at flyve tilbage til Holland. Han kom i finalen begge dage, og lørdag kunne han træde op på podiet som nummer 3. Samlet set er han også nummer 3.

Dorte Balle havde nogle gode dage i Papendal og nåede semifinalen begge dage. Dette var på trods af et hårdt styrt i et af heatene lørdag. Hun kom dog stærkt igen og bevarede roen i den pressede situation. Hun er lige nu nummer 18 samlet set.

Landstræner Klaus Bøgh Andresen er yderst tilfreds med sæsonens præstationer: "Ovenpå en lang periode med løb kan jeg ikke være andet end tilfreds. Det har været bevidst at lave programmet så tæt, og rytterne har klaret det ekstremt flot on and off the track. Nu tager vi lige en puster, inden det hedder opbygning frem mod EM og VM i sommerferien."