Den 1. marts lysner det en smule for foreningsidrætten, der kan mødes til udendørstræning i grupper på op til 25 personer. Desværre er det fortsat ikke muligt at træne indendørs.

Dagens udmelding fra regeringen bragte gode nyheder for foreningsidrætten, som nu får lov til at åbne for udendørs træning i grupper på op til 25 personer.
Det gælder både for voksne og børn og træder i kraft mandag den 1. marts.
Desværre er der endnu ikke åbnet op for indendørs idræt. Indendørsidrætter har dog også mulighed for at mødes udenfor og lave fysisk aktivitet. Ekspertgruppens beregninger viser, at en åbning af udendørsidrætten kun vil give en yderst marginal stigning i smittetallene, mens der ikke er blevet regnet på indendørsidrætten. Håbet er dog at indendørsidrætten også snart følger efter, for det vil gavne den fysiske og mentale trivsel, som er stærkt udfordret i øjeblikket

Følgende gælder for foreningsidrætten fra 1. marts 2021:

  • Der gælder et forsamlingsforbud på max 25 for udendørs idræt.
  • Indendørs idræt er lukket.
  • Der gælder fortsat et forsamlingsforbud på 5 ved fx generalforsamlinger.
  • Professionel idræt er fortsat undtaget fra de særlige restriktioner

dette link kan du finde DCU's protokol og retningslinjer, med en række relevante informationer. DIF har ligeledes en række vigtige råd og vejledninger, som er gode at gennemgå. Find disse på dette link. 

På hjemmesiden kan du også orientere dig om alle øvrige retningslinjer i forhold til Corona og cykelløb/træning.