Fredag den 8. maj afvikles årets udgave af Fyen Rundt, Danmarks ældste og verdens tredjeældste cykelløb for både motionister og eliteryttere. I år er start og mål flyttet til Middelfart, der har budt den fynske klassiker hjertelig velkommen og er klar til at skabe en kæmpe cykelfest på havnen!

Fyen Rundt er igen i år et UCI-løb, og for at tiltrække de stærkest mulige hold og ryttere ligger løbet samme weekend som Grand Prix Herning, så danske cykelsportsentusiaster kan glæde sig over to danske klassikerdage lige efter hinanden!

TV2 vil naturligvis også sende direkte fra Fyen Rundt, og elitens dyst vil kunne følges på storskærm i målområdet.

Ny dato, nye ruter og masser af aktiviteter
Med ny start- og målby kommer der jo automatisk nye ruter, og på den lange rute kommer feltet både forbi Vissenbjerg og Svanninge Bakker, så der vil absolut være udfordringer nok for rytterne.

Motionsrytterne kan vælge mellem to ruter – en på 117 km og en på 66km – og i målområdet vil der som altid være dækket op til fest med mad, drikke, storskærm og forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Nyd et par dage i Middelfart
Middelfart ser frem til at slå dørene op for deltagere og tilskuere, og der er lavet aftaler med flere hoteller, så det er muligt at overnatte i den skønne vestfynske by til ganske favorable priser.

Cykling Odense glæder sig til både at byde velkommen til en masse nye motionsryttere og til at se de mange velkendte ryttere, der har gjort løbet til en fast tradition – alle er med til at holde Danmarks ældste cykelløb ungt og i gang.

Vi vil sammen skabe en cykelfest for alle – fra børn og publikum til elite og motionsryttere.

Læs mere og tilmeld dig her