Onsdag den 27. juli fejrer vi Jonas Vingegaards fantastiske Tour-sejr.

Fra lufthavnen vil han blive kørt i åben cabriolet mod Rådhuspladsen, hvor der venter en hyldest på den legendariske balkon, som kun de allerbedste, danske sportsfolk får lov til at opleve. Senere venter endnu en hyldest i Tivoli, hvor hele eventyret begyndte.

Langs ruten mod Rådhuspladsen er der mulighed for at hylde Jonas Vingegaard, når han kører af sted i åben cabriolet ledsaget af Københavns Politi.
Optoget begynder i krydset mellem Tårnbyvej, Saltværksvej og Amager Landevej.
Her kører de ad Amager Brogade, Christmas Møllers Plads og Torvegade.
Dernæst kører optoget over Knippelsbro, ad Vindebrogade og Stormgade. Efterfølgende drejer de ned ad H.C. Andersens Boulevard og ind på Rådhuspladsen, hvor man kan forestille sig, at der venter et sus af hujen og klappen for den danske Tour-helt.

Af hensyn til egen og andres sikkerhed, henstiller Københavns Politi til, at alle der ønsker at hylde Jonas Vingegaard langs ruten, forbliver på fortovet.

Det er ikke muligt at tage imod Jonas Vingegaard i lufthavnen, da Jonas Vingegaard ikke kommer ind via ankomsthallen. Fejringen vil derfor først begynde ved krydset mellem Tårnbyvej og Amager Landevej. Her vil optoget være ca. kl. 12.15.

Program for fejringen
13:00: Jonas Vingegaard ankommer på balustraden, Københavns Rådhus
13:45: Hyldest af Jonas Vingegaard på balkonen
16:00 Jonas Vingegaard bliver hyldet i Tivoli sammen med nogle af de andre danske Tour-helte

Husk at komme i god tid.