De danske herrejuniorer kørte fremragende i Fredsløbet, hvor Mattias Skjelmose Jensen og Jacob Hindsgaul blev henholdsvis nummer to og fire i det samlede klassement.

Den fungerende juniorlandstræner, Thomas Dalsted, var optimist inden løbet, og med en stribe podiepladser og to ryttere i top 10 på samtlige etaper indfriede rytterne til fulde forventningerne. 

Kun det belgiske stortalent Remco Evenepoel var for stor en mundfuld for de danske ryttere, der ellers var dominerende i det stærke felt - og det var ikke mindst indsatsen som hold, Dalsted fremhævede efterfølgende:

"Vi kører nogle gode cykelløb og får tilfredsstillende resultater på baggrund af flotte holdpræstationer, hvor alle mand har ydet en god indsats. Jeg er meget tilfreds med, at vi tør forsøge at gå efter guldet både individuelt og som hold," siger Thomas Dalsted.

Frederik Wandahls samlede 15.-plads, Ludvig Wackers 4.-plads i en etapespurt og det benhårde arbejde af Robin Skivild og Aksel Skot-Hansen understreger, at det ikke blot er Skjelmoses og Hindsgauls flotte placeringer, der er med i bagagen hjem til Danmark: 

"Drengene styrede for eksempel fuldstændig fredagens eftermiddagsetape og viste både klassen og bredden af holdet, vi havde med," slutter Thomas Dalsted.