De sidste forberedelser er i gang til stævnet lørdag den 26. juni, hvor Holte Mountainbike Klub byder velkommen til en god dag i skoven, med masser af cykling, konkurrence og action.

Ruten bliver i det væsentlige det officielle MTB spor i Geels Skov, suppleret med shortcuts og grus stykker til overhaling. Det bliver en rigtig fed rute, der, efter aftale med Naturstyrelsen, IKKE offentliggøres på forhånd.

På stævnepladsen bag Rudersdal Rådhus, har klubben arrangeret et eventområde hvor klubbens sponsorer udstiller. Her kan du møde:
Davinci Cykler, der sælger energiprodukter, reservedele, tøj og andre spændende varer, samt udstiller et udvalg af fede Specialized og Wilier cykler.
Bak Optics, der udstiller og sælger seneste nye cykelbriller fra Oakley, med gode rabatter på dagen.
Sportsterapeuten, tilbyder professionel sportsmassage. I teltet på stævnepladsen tilbydes massage á 15 eller 30 min. til en skarp pris. Tape og laser tilbydes også 
Mountainbikerejser.dk, tilbyder både individuelle ture og klubture til Blekinge og Alperne på MTB.

Vi glæder os til at se ryttere og tilskuere til løbet lørdag den 26. juni, hvor første start er U9 klokken 08:00. Dame Elite starter 13:10 og Herre Elite klokken 15:00.