Lørdag stod Nyborg Cykle Klub for afviklingen af anden afdeling af DEMIN Cup og Ladies Cup, samt det der grundet Covid-19 var første afdeling af Uno-X cup for junior herrer. Nyborg Cykle Klub havde arbejdet hårdt for at præsentere en teknisk udfordrende rute med mange bakker. Så der var lagt op til en gedigen gang cykelløb på vejene omkring Nyborg.

DEMIN Cuppen blev vel nærmest brugt som fortræning for det stærkt besatte DM felt, idet Demin Cuppen bød på et flot deltagerantal med flere stærke danske hold til start. DEMIN Cuppen havde en distance på 178,5 km og podiet endte således: Rasmus Søjberg Pedersen - Team O. B. Wiik - Dan Stillads, Magnus Bak Klaris - Team CO:PLAY Giant og Joshua Amos Gudnitz - BHS - PL Beton Bornholm
DEMIN Cuppens førertrøje bæres nu af Joshua Amos Gudnitz, BHS - PL Beton Bornholm

I Ladies Cup var der også forventning om et spændende løb og her lykkedes det igen Marita Jensen, Team ABC Dame Elite at køre først over stregen. Podiet efter dagens løb endte således: Marita Jensen - Team ABC Dame Elite, Rebecca Koerner - Team ABC Dame Elite og Betina Cramer - Greve Cykle Klub. 

Uno-X cup blev endelig kørt efter at den oprindelige første afdeling, grundet det daværende Covid-19 reglement, måtte deles i to selvstændige starter. Men nu var alt klart til at de unge juniorryttere kunne give den gas i det der så er første afdeling af Uno-X cup. Podiet endte således: Frederik Bjørn Sørensen - Team NPV - Carl Ras Roskilde Junior, Simon Dalby - Team Mascot WorkWear og Noah Borgen Morell - Team Fri BikeShop - Zealand Cycling. Uno-X cuppen føres af Frederik Bjørn Sørensen - Team NPV - Carl Ras Roskilde Junior.

Og allerede nu kan rytterne i de tre cups begynde at glæde sig. Søndag den 1. august køres der igen afdelinger i DEMIN, Ladies og Uno-X cup. Denne gang er det på vejene omkring Vissenbjerg, hvor der afvikles løb på en 23,9 km rundstrækning. Ruten beskrives som et skønt kuperet terræn, og med 348 højdemeter per omgang bliver det en af de, eller måske DEN hårdeste rute i Danmark. Så der er noget at glæde sig til når vi nærmer os den første dag i august.