Nu er der endelig ved at komme lys for enden af tunnellen ovenpå Coronakrisen, og forsamlingsloftet begynder at gå cyklingens vej.

Vi har ligesom resten af Danmark også modtaget forslaget om de nye tal for forsamlingsloftet, og har brug for lidt tid til at tolke retningslinjerne for, hvad der reelt er muligt i forhold til afvikling af cykelløb, mens vi afventer godkendelse af forslaget fra myndighederne.

Danmarks Cykle Union har i fællesskab med udvalg og distrikter, udarbejdet en protokol  til alternativ løbsafvikling, som kan tilpasses forsamlingsloftet. Denne protokol har de to distrikter modtaget, og den vil blive fremsendt til de klubber, som efter aftale med de to distrikter, ønsker at afholde cykelløb.

I løbet af næste uge vil vi dele mere information om, hvilke retningslinjer der bliver gældende i forhold til præmier, point, tilmelding osv.

Vi håber, der er forståelse for, at der lige skal bruges lidt tid på endelig afklaring, men lad os alle forholde os positivt til, at der endelig er lys forude, og at vi forhåbentligt meget snart kan begynde at køre cykelløb igen.

På vegne af Danmarks Cykle Union

Henrik Jess Jensen

Willy Frederiksen

Charlotte Frank

Martin Elleberg Petersen