Lørdag aften blev Julius Johansen kåret til BESTSELLERs Olympiske Håb ved den årlige danske sportsgalla – Sport2017 - og følger dermed i fodsporene på en række dygtige atleter, der efter at have vundet prisen har udviklet sig fra talenter til stjerner.

Julius Johansen er et af de største talenter nogensinde i dansk cykling, og på trods af sine kun 18 år er han allerede blandt de stærkeste ryttere på det danske banelandshold, og hans seks internationale medaljer i 2017 år er et bevis på et ekstraordinært fysisk præstationsniveau og en usædvanligt mental viljestyrke.

BESTSELLER uddeler prisen, som en del af det olympiske samarbejde med DIF, og med prisen følger 100.000 kroner. Støtten skal hjælpe Julius Johansen på vejen mod at opfylde drømmen om olympiske medaljer i 2020, hvor han er en stærk kandidat til at komme på podiet for Danmark.

”Ud over det åbenlyse talent ser vi en ung mand med en målrettethed og en vilje til at vinde. Hans fokus og hans dedikation er ekstraordinære, og hans evne til at holde begge ben på jorden trods de store forventninger gør ham til en fortjent vinder af prisen,” siger BESTSELLERs kommunikationschef Jesper Stubkier.

Senest har Julius fået muligheden for at prøve kræfter med nogle af de bedste ryttere i verden, da han er blevet inviteret med på ProTour-teamet Quick-Steps træningslejr – en helt særlig ære taget hans unge alder i betragtning.

Danmarks Cykle Union ønsker Julius Johansen stort tillykke med den fornemme pris.