I denne weekenden afvikler Stevns Kommune i samarbejde med Hvidovre CK afviklet U23 DM og Master DM.

Lørdag blev der kørt enkeltstarter, mens rytterne søndag skal køre linjeløb. Især var der stod fokus på U23-rytternes kamp om medaljer. På lørdagens enkeltstart var der en sand stjerneparade af unge danske talenter til start. Favoritten var sidste års vinder Johan Price-Pejtersen, men han fik den værst tænkelig start, da han punkterede allerede efter blot 700 meter.

I stedet for blev det holdkammeraten og den tidligere juniorverdensmester, Julius Johansen (Uno-X Pro Cycling), som løb med laurbærene og sejren. Julius Johansen kørte enkeltstarten i tiden 36 minutter og 31 sekunder.

”Alt i alt er jeg rigtig tilfreds med det løb, jeg kørte, men jeg er også rigtig ærgerlig over den måde, som jeg ender med at vinde på. Det er formentlig punkteringen til Johan, der har taget ham ud af spillet om sejren, og man ved jo ikke, hvad det kunne være blevet til,” siger Julius Johansen.

Sølvet gik til Johan Price-Pejtersen, mens Mads Østergaard Kristensen (coloQuick) vandt bronze.

I masterklasserne blev de danske mestre i enkeltstartsdisciplinen Else Lund (D40), Janni Bormann (D50), Kikke Westen (D60), Kristoffer Davey Dalsgaard (H40), Jacob Skovsgaard (H45), Stig Brahe Sørensen (H50), Lars Aagaard (H55), Gabor Klöczl (H60), Thomas Kyng (H65) og Laust Madsen (H70).

Søndag køres linjeløbene både for U23- og Master-rytterne.