Paris-Roubaix er et af sæsonens helt store højdepunkter, og med formstærke danskere på stribe er der lagt op til en uhyre spændende og dramatisk dag. Inden de professionelle rammer velodromen kører herrejuniorerne, og det har traditionelt været et løb, hvor de unge danske talenter har gjort sig positivt bemærket. 

I 2013 vandt Mads Pedersen juniorudgaven af Paris-Roubaix - i dag kan han forhåbentlig køre med, når de professionelles løb går ind i sin afgørende fase. De danske juniorer har opnået fem podieplaceringer - heraf tre sejre - på bare seks år, og fungerende juniorlandstræner Thomas Dalsted har da også store forventninger til løbet:

"Målsætningen er at køre med om sejren, og vi skal gerne sidde i finalen med mere end én rytter. Roubaix er et  specielt løb, hvor forholdene har det med at spille afgørende ind på løbets udfald, og det er derfor svært at sige hvem der er det bedste bud på en dansk topplacering. Alle rytterne har evnerne til det, men heldet skal også være med os. Men jeg forventer et dansk juniorlandshold, der er med foran, hvor cykelløbet bliver kørt, og præger løbets udvikling," siger Thomas Dalsted.

Det er et dansk juniorlandshold med meget forskellige profiler, som skal ud på de nordfranske brosten, og det er helt bevidst, at holdet er sammensat på den måde fortæller Thomas Dalsted:

"Det er samlet set et meget alsidigt hold. Vi har meget tempostærke ryttere og meget hurtige ryttere, så vi er godt forberedt på de fleste taktiske situationer. Flere af rytterne har allerede været af sted til cykelløb og hevet nogle flotte resultater hjem, senest Mattias Skjelmose, som vandt en etape og samlet i Ster van Züid Limburg her i påsken. William Blume kørte top fem i juniorudgaven af Flandern Rundt, og Oliver Wulff var stærkt kørende i den første afdeling af DEMIN Skilte Junior Cuppen i Aalborg, hvor han hjalp holdkammeraten Benjamin Hertz til sejr og selv tog femtepladsen. Generelt har alle rytterne et højt niveau og kan på dagen godt lave et topresultat, så jeg er fortrøstningsfuld forud for løbet," slutter Dalsted. 

De sidste 87,4 km af det 111 km lange løb bliver kørt på samme rute som de professionelle.

Det danske herrejuniorlandshold til Paris-Roubaix består af:

Mattias Skjelmose – Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior
Ludvig Wacker – Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior
Matias Malmberg – Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior
William Blume – Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior
Frederik Eriksen – Team Herning CK Junior p/b LOOK
Oliver Wulff – Team ABC Junior