På søndag skydes landevejssæsonen 2019 for alvor i gang, når Rødekro Cykle Club er vært for årets første licensløb på asfalt - og med flere end 500 forhåndstilmeldte ryttere bliver sæsonåbningen en forårsfest!

Ikke færre end 17 klasser begiver sig ud på løbets 23 kilometer lange rundstrækning, og hele 100 tyske ryttere har meldt deres ankomst - heraf mindst 30 i A-klassen - ligesom seks hollandske ryttere er at finde på startstregen til kvindernes løb.

Til start i den bedste herreklasse er også sidste års vinder, Alexander Salby fra coloQuick Cycling, der får selskab af stærke holdkammerater som Mathias Krigbaum og den dobbelte VM-medaljevinder fra banen Casper Folsach, men også Team AURA Energi-CK Aarhus stiller stærkt op med Sebastian Lander i spidsen, så der er lagt op til spændende cykelløb fra første sekund af sæsonen. 

Meldgaard har i 30 år været hovedsponsor for løbet, som Rødekro Cykle Club har arrangeret, siden klubben blev stiftet i 1973 - og igen i år er der lagt op til en skøn dag i det sønderjyske.