Der er start- og målområde i Tullebølle, når DM i paracykling skal afgøres på landevejene på Langeland søndag den 16. juni. DM byder både på en spændende enkeltstart og et linjeløb på en forholdsvis flad rute med få bakker, men en del sving, hvilket dog ikke forhindrer håndcyklerne i at opnå en høj hastighed.

Især i håndcykelklassen MH4 er der lagt op til et tæt løb mellem favoritterne Michael Jørgensen, Kim Klüver Christiansen og Michael Stefansen - og de tidligere paralympiske deltagere Michael Jørgensen og Kim Klüver Christiansen, der senest ved et løb i Køln i maj lå meget tæt i både enkeltstart og linjeløb, glæder sig til DM:

"Der bliver sat fuld damp på kedlerne i enkeltstarten," siger Michael Jørgensen, mens Kim Klüver Christiansen supplerer:

"Linjeløbet bliver et taktisk spil, hvor svingene kan have stor betydning. Det bliver spændende."

Langeland Kommune, Dansk Håndcykelklub og Parasport Danmark har sat alle sejl til for at skabe nogle gode rammer for dette års DM. Tullebølle vil være centrum for start, mål, præmieoverrækkelse og publikumsområde.

Og tilskuerne kan se frem til at opleve nogle ryttere i deres livs form, da det er i år, de kan kvalificere sig til Paralympiske Lege i 2020, og derfor forventes intense kampe mellem de bedste ryttere i hver klasse.

DM-programmet 2019

Kl. 10.30 Enkeltstart
Kl. 15.00 Linjeløb (1 time + 1 omgang)
Kl. 16.30 Præmieoverrækkelse