Middelfart Cykelklub præsenterer et spændende løb med start og mål i Strib.

Der er ingen tvivl om at Middelfart Cykel Club, i samarbejde med sponsorerne Kvickly Middelfart, Middelfart Sparekasse og Hindsgaul Biler, har arrangeret et spændende og hårdt løb for de danske elitekvinder.
Ladies Cup afholdes som en del af Middelfart Cykeluge, som kulminerer med UCI løbet Fyen Rundt søndag. Løbet har start og mål ved Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Herfra sendes feltet ud på en teknisk krævende og kuperet rute, der indbyder til masser af godt, udfordrende, uforudsigeligt og spændende cykelløb.

Årets rundstrækning er ændret en smule i forhold til de seneste år. Rundstrækningen er på 12,2 km. Den byder på 96 højdemeter, snoede veje, åbne vindfølsomme stykker og ikke mindst den efterhånden ikoniske 1,5 km gruspavé, hvor der i år vil være ekstra fokus på stemningen, med blandt andet røggranater m.m. i fanzonen på rundstrækningens sidste km.

Jan Klinge fra Middelfart Cykelklub ser frem til 2 afdeling af Ladies Cup: ”vi glæder os til at byder de danske kvinderyttere velkommen til Strib og Ladies Cuppens 2 afdeling og vi har planlagt en spændende rute som ganske givet vil give rytterne udfordringer undervejs i løbet”.

Tayeb Braikia, Landstræner, kvinder landevej, er også forventningsfuld forud for 2 afdeling: ”Jeg ser frem til 2. afdeling af DCU’s Ladies Cup, efter den spændende enkeltstart i Næstved i april. Team ABC Dame elite har været dominerende på det seneste, men også Odense, Team Nyt Syn powered by Fialla kommer i stærk opstilling, og skal forsøge at forsvare Mia Rützou’s føring. Jeg glæder mig også til at se Rebecca Koerner fra Uno X Pro Cycling Team, selvom hun får det svært, når hun alene skal op imod sine tidligere holdkammerater fra Team ABC dame elite. Det kan også blive en outsider der krydser målstregen først, men jeg tror vi skal finde vinderen fra Team ABC dame elite eller Team Nyt Syn powered by Fialla. Den hvide ungdomstrøje tror jeg stadig tilhører Victoria Lund fra Team RYTGER powered by Carl Ras efter løbet i Middelfart på lørdag” slutter landstræneren.


Programmet ser således ud:
12.20 Hold- og rytterpræsentation på podiet
12:20
Flora-Anne Jørgensen
Mie Nordlund Pedersen
Kirstine FRIDA RYSBJERG MUNK
Ragnheiður Eyjólfsdóttir
Trine Andersen
Clara Westergaard
Øvrige ryttere, der er tilmeldt efter den 17. maj.
12:22
Rebecca Koerner
Alberte Emilie Greve
Anna Margrethe Hansen
Isabella Christel Vedel
Rikke Bak Dalgaard
12:24
Team Bache - Js.dk
12:26
Team rytger powered by Carl ras elite
12:28
Team ABC dame elite
12:30
Team Nyt Syn powered by fialla
13.03 Start

Der vil være præmieoverrækkelse umiddelbart efter, at rytterne i samme startblok er kommet i mål, og de officielle resultatlister foreligger.

Top 10 i Ladies Cup ser således ud:
1. Mia Sofie Rützou, Team Nyt Syn powered by Fialla
2. Anne Holm, Team ABC Dame Elite
3. Laura Auerbach-Lind, Team RYTGER powered by Carl Ras Elite
4. Marita Jensen, Team ABC Dame Elite
5. Karoline Hemmsen, Team Nyt Syn powered by Fialla
6. Julie Nielsen Maribo, Team ABC Dame Elite
7. Mikka Holm, Sydkystens Cycling
8. Christina Bragh Lorenzen, Team ABC Dame Elite
9. Julie Gaumitz Storm, Team Nyt Syn powered by Fialla
10. Betina Cramer, Greve Cykle Club