Daniel Lyhne vandt en intens tredje afdeling af DCU Cuppen, hvor coloQuick dominerede på de våde veje i Svinninge ved Holbæk. Med en 9.-plads formåede Andreas Stokbro at fastholde den samlede føring inden sidste afdeling. 

Tredje afdeling af DCU Cuppen blev afviklet på en hård rute med en god kulisse i det vestsjællandske, hvor der var dækket op til både byfest og cykelløb, og nøjagtig som de to foregående afdelinger gav de bedste hjemlige teams hinanden kamp til stregen.   

Med godt 25 kilometer to mål rev en lille gruppe sig løs fra feltet, men hurtigt blev gruppen til en duo bestående af Casper Folsach og Christoffer Lisson, som senere fik selskab af Tobias Mørch Kongstad og altså Daniel Lyhne. I et afgørende moment kørte Lyhne dog væk og kunne passere målstregen alene med 13 sekunder ned til Kongstad, der for anden afdeling i træk blev nummer to, mens Folsach tog sig af tredjepladsen.

Lisson, Kongstad og Folsach indtager nu også pladser lige efter den førende Stokbro i den samlede stilling, og med fire ryttere inden for fire point er der garanti for drama om sejren i DCU Cuppen 2018, når fjerde og sidste afdeling køres i Helsingør den 8. september.

Læs mere om DCU Cuppen her