Martin Toft Madsen fra BHS-PL Beton Bornholm kørte solo i mål ved 3. og sidste afdeling af DEMIN Cup i år og rundede dermed en flot sæson af, mens coloQuicks Sebastian Changizi forsvarede den samlede sejr.

Det var finalen for den danske herreelite i DEMIN Cuppen i Holbæk i går, og her var Martin Toft Madsen på pletten med en perfekt afslutningen på sæsonen. BHS-PL Beton Bornholm-rytteren, som i lørdags vandt sølv ved DM i enkeltstart, kunne krydse stregen solo.

Rytterne skulle køre syv omgange á 23 kilometer med tre hårde bakker på hver omgang i terrænet omkring Holbæk, og der var smæk på fra starten.
På sidste omgang angriber Martin Toft Madsen og kører alene hjem med 16 kilometer til mål. 

ColoQuick vinder dobbeltsejr samlet

ColoQuick havde kontrolleret hele løbet igennem, da de gerne ville vinde DEMIN Cup samlet. I klassementet var Martin Toft ikke en trussel og enkeltstartsspecialisten kunne de stribede heller ikke indhente. 

I stedet for blev det en spurt i forfølgergruppen, hvor Alexander Salby (coloQuick) tager andenpladsen foran holdkammeraten Sebastian Kolze Cangizi. 

Samlet betyder det resultat, at Sebastian Kolze Cangizi vinder med 57 point foran holdkammeraten Alexander Salby med 48 point. Magnus Bak Klaris, der var i angrebshumør i dag, bliver nummer tre. 

https://www.cyklingdanmark.dk/dcucup/