Vil du have indflydelse på fremtidens cyklecross? Banker dit hjerte for cyklecross, og synes du også, at mange flere burde dyrke cyklecross? Har du gode ideer til, hvordan vi udvikler dansk cyklecross sportsligt og økonomisk? Du har måske allerede erfaring med fundraising eller sponsorarbejde? Så kan du være vores nye medlem af DCU Cyklecrossudvalg.

Med et kommende VM i cyklecross i Bogense i 2019 ønsker udvalget at iværksætte sportslige og økonomiske initiativer for at bygge videre på den allerede øgede interesse og udvikling inden for sporten. Vi søger derfor et nyt medlem til at indgå i udvalget, og din primære opgave vil blive, at skaffe økonomiske midler til cyklecross.

Stillingen er ulønnet.Du skal forvente at bruge op til 10 timer om ugen på udvalgsarbejdet. Stillingen er ulønnet, men du modtager dokumentation for arbejdet, som du kan bruge i anden jobsammenhæng.

Cyklecrossudvalget arbejder blandet andet med

  • Rekruttering af nye ryttere til sporten
  • Udviklingen af cyklecross-ryttere fra begynder- til konkurrenceniveau
  • Inspiration og fastholdelse af rytterne i cyklecross-sporten
  • Virke til nye initiativer for udvikling af cyklecross i Danmark
  • Varetagelse af de sportslige aktiviteter inden for cyklecross-disciplinen - herunder terminsplanlægning
  • Udarbejdelse af forslag til cyklecross-regler

Hvem er du

Du interesserer dig for og har kendskab til cyklecross. Du brænder for at være en del af udviklingen af sporten i Danmark og for at være med til at sætte et afgørende fingeraftryk på udvikling af sporten.

Du er fleksibel, da en del af udvalgsarbejdet ligger om aftenen og i weekender. Du er overbevisende og god til at brænde igennem.

Du er selvstændig, struktureret og har gode samarbejdsevner, da du skal arbejde sammen med administrationen, klubber samt en række frivillige og eksterne samarbejdspartnere og interessenter.

Stillingen er ulønnet, men omkostninger i forbindelse med udvalgsarbejdet dækkes. Du oparbejder også kvalifikationer, som du kan bruge i dit civile liv. Udvalgsposten er tidsbegrænset til en 2-årig periode, men der vil være mulighed for forlængelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Send en kort beskrivelse af dig selv og din motivation for at søge ind i udvalget til job@slet-dette.dcu-cykling.dk inden 5. januar 2017. 
Vi holder samtaler med ansøgerne i uge 2.

Yderligere oplysninger fås hos formand for cyklecrossudvalget Henrik Sørensen på mails henriksor1sen@slet-dette.gmail.comeller telefon 26 14 64 14.

< tilbage til forsiden